mandag den 13. juni 2016

Syltede rødløg


Syltede rødløg
Jeg blev introduceret til denne opskrift af min veninde. Vi spiser den både som tilbehør til pålæg ex kamsteg og til mørbrad. Jeg tænker de syltede løg også vil gøre sig godt til ex ostebordet. Tager få øjeblikke at lave og kan holde sig i et par uger.
Ingredienser: 
250 g rødløg, skivede
1/2 dl sukker
1/2 dl vand
1 dl æble eddike
1/4-1/2 tsk dildfrø (kan undlades)
Evt peberkorn.
Kom væsker og krydderier i en kasserolle og kog op i Ca 5 min.
Tilsæt rødløg og kog videre i 10 min.
Hæld med det samme de syltede rødløg på glas og luk låget - på denne måde skabes vacuum som er med til at forlænge holdbarheden.
Når glas er afkølet, opbevares de i køleskabet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar